ID: Lozinka:  

Home | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog

PRATI NAS

Funfood

16.12.2020

‼‼ Otvorili smo NOVU online trgovinu ‼‼

Novicka

📍 Kliknite na link www.baloni.eu ili na baner na vrhu stranice i kupujte online!
U online trgovini BALONMANIA možete naručiti i NAPUHANE i NENAPUHANE balone, balone na helij, figure od balona, helijske dekoracije i party proizvode iz naše široke ponude. ❣‼ Dostava na vašu adresu ili po želji lično preuzimanje u terminu po dogovoru sa našom trgovinom Harlequin u Zenici
Slavite u krugu vaših najbližih i ostanite zdravi ❣


26.03.2020

#ostanikodkuce

Novicka

#ostanikodkuce

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni dekoracije  Prsten od balona 1

Vjenčanje s balonima.Vjenčanje je dogaðaj koji pamtimo cijeli život. Svadbene dekoracije po Vašoj želji, izvodimo kod Vas kući ili u objektu, gdje se odvija svadbeno slavlje. Kod nas imate veliki izbor dekoracija za vjenčanja, razne oblike od balona. Na osnovu Vaših želja mi Vam dajemo ponude i prijedloge za Vaše vjenčano - svadbeno slavlje. Ideju za balonsku dekoraciju lako možete dobiti na osnovu naših prijedloga:

a)Ispust balona u zrak- ispred matičnog ureda, crkve, kuće ili drugog objekta gdje se obavlja Vaše vjenčanje, ispustite balone punjene helijem u zrak, baloni na helij u obliku srca crvene ili bijele boje.Balone punjene helijem, možete podijeliti gostima kako bi ih oni u odreðenom trenutku pustili u zrak.

b)Svadbena dekoracija automobila - Dekoraciju automobila lako uradite sa  mini balonima iz naše ponude, Balone zavežete na automobile, kako su manjeg obima, nude manji otpor vjetru zbog čega su pogodni za dekoraciju automobila.

c)Svadbena dekoracija Vašeg doma-Možemo ukrasiti Vaš vrt, kuću, kapiju ili ulazna vrata raznim balonskim dekoracijama, balonima napuhanim na zrak ili helij, raznim oblicima od balona.

d)Svadbena dekoracija od balona prostora gdje se obavlja vjenčano slavlje. Na osnovu slika balonskih dekoracija koje Vam nudimo, lako Vam možemo dati ponude i prijedloge za balunsku dekoraciju. U našoj ponudi imate helijske dekoracije, viseče dekoracije, srce ili prsten od balona, kao i mnoge druge balonske oblike. Boje balona odreðujete Vi, a paletu boja možete pronaći na našoj web stranici.

Poklon za vjenčanje može biti lijepa dekoracija od balona kao iznenaðenje mladencima - Svadbene dekoracije od balona, balonske dekoracije za vjenčanja izvodimo za Vas  širom BiH.

Za povećanje slike kliknite mišem.

 

Za više ideja pogledajte u našu arhivu. Više>>
pakiranje:
1 KOM
dimenzije:
po dogovoru
barva:
po dogovoru