ID: Lozinka:  

Home | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog

PRATI NAS

Funfood

16.12.2020

‼‼ Otvorili smo NOVU online trgovinu ‼‼

Novicka

📍 Kliknite na link www.baloni.eu ili na baner na vrhu stranice i kupujte online!
U online trgovini BALONMANIA možete naručiti i NAPUHANE i NENAPUHANE balone, balone na helij, figure od balona, helijske dekoracije i party proizvode iz naše široke ponude. ❣‼ Dostava na vašu adresu ili po želji lično preuzimanje u terminu po dogovoru sa našom trgovinom Harlequin u Zenici
Slavite u krugu vaših najbližih i ostanite zdravi ❣


26.03.2020

#ostanikodkuce

Novicka

#ostanikodkuce

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni s tiskom  Štampani baloni

Balone možemo odštampati  jednostrano ili dvostrano.Prema Vašoj želji logo možemo štampati na sve četiri strane ili na  vrh balona.

Tiskani - štampani  baloni mogu se upotrebljavati punjeni helijem.Helij je plin koji omogućava balonu da lebdi u zraku, lakši je od zraka, a balon se kompletira  trakicom na utegu. 

Baloni napuhani  zrakom se kompletiraju na držač / palicu za balone sa nastavkom.

Kod tiskanih - štampanih  balona  veoma  je bitna kvaliteta otiska na balonu. Kvaliteta otiska zavisi od  kvalitete balona i načina tiskanja-štampanja na balon.

Kod nas dobijate samo kvalitetne balone proizvedene u EU. Tisak/štampu na balon izvodimo tehnikom sitotiska, a to omogućava lijep otisak i punoću boje i kada je balon potpuno napuhan. Baloni su biloški razgradivi jer su napravljeni od prirodnog latexa.

Ukoliko se opredijelite za balone punjene helijem, lako ih možemo impregnirati, tako da lebde više dana. Baloni su vrhunske kvalitete i imaju TÜV certifikat.

Tiskani-štampani baloni su prigodni za razne promocije.

Preporučujemo puhati na veličinu balona 30cm.

Mišem kliknite na balon za povećanje

pakiranje:
100 kom
opis:
štampani-tiskani baloni, baloni na helij
dimenzije:
30 cm - 13 inch