ID: Lozinka:  

Home | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog

PRATI NAS

Funfood

16.12.2020

‼‼ Otvorili smo NOVU online trgovinu ‼‼

Novicka

📍 Kliknite na link www.baloni.eu ili na baner na vrhu stranice i kupujte online!
U online trgovini BALONMANIA možete naručiti i NAPUHANE i NENAPUHANE balone, balone na helij, figure od balona, helijske dekoracije i party proizvode iz naše široke ponude. ❣‼ Dostava na vašu adresu ili po želji lično preuzimanje u terminu po dogovoru sa našom trgovinom Harlequin u Zenici
Slavite u krugu vaših najbližih i ostanite zdravi ❣


26.03.2020

#ostanikodkuce

Novicka

#ostanikodkuce

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Reklamni baloni  Folija balon-Flexmetal

Baloni od folije, se upotrebljava, prije svega, u dekorativne namjene, jer su baloni od folije izdržljiviji  od lateks  balona. Folija balone kod promocija, po Vašoj želji, kombinujemo sa lateks balonima.

U tom slučaju preporučujemo da lateks balone (štampane-tiskane) dijelite kao reklamni materijal, a štampanim-tiskanim folija balonima označite mjesto promocije Vaših proizvoda , a na kraju promocije ih možete podijeliti ili pustiti u zrak.

Štampane-tiskane folija balone preporučujemo i za označavanje prodajnih mjesta Vaših proizvoda u marketima.

Folija balon napunjen helijem lebdi u zraku do 14 dana.

Ukoliko je napunjen zrakom i obješen iznad mjesta promocije proizvoda, može trajati više od mjesec dana ( u ovom slučaju balon štampamo-tiskamo tako da grlo balona bude okrenuto gore ).

Za štampu-tisak na folija balonima koristimo balone proizvoðača ANAGRAM iz SAD, koji je vodeći proizvoðač folija balona u svijetu, jer koriste najkvalitetniju foliju za izradu ovih balona koja omogućava balonu da ostane napuhan duže od svih ostalih folija balona.

dimenzije:
45 cm - 18
barva:
Štampa-tisak - trobojna