ID: Lozinka:  

Home | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog

PRATI NAS

Funfood

16.12.2020

‼‼ Otvorili smo NOVU online trgovinu ‼‼

Novicka

📍 Kliknite na link www.baloni.eu ili na baner na vrhu stranice i kupujte online!
U online trgovini BALONMANIA možete naručiti i NAPUHANE i NENAPUHANE balone, balone na helij, figure od balona, helijske dekoracije i party proizvode iz naše široke ponude. ❣‼ Dostava na vašu adresu ili po želji lično preuzimanje u terminu po dogovoru sa našom trgovinom Harlequin u Zenici
Slavite u krugu vaših najbližih i ostanite zdravi ❣


26.03.2020

#ostanikodkuce

Novicka

#ostanikodkuce

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

2637001 P60 Minnie mouse Air walkers HODAJUÆI BALON

Balon s helijem je lijep poklon za roðendan ili poklon kod obilaska vaših prijatelja s djecom.

Folija baloni pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Folija baloni  koristimo prije svega u dekorativne svrhe. Preporučujemo da kod izrade dekoracija s balonima iz folije koristimo kombinaciju balona iz folije i lateks balona.

Folija baloni napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni
su izraðeni od vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu duže od balona drugih proizvoðača. Proizvoðač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvoðač kvalitetnih i licenciranih folija balona ii koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. Harlequin d.o.o. je zastupnik tvrtke Anagram u Bosni i Hercegovini.

 
Baloni  napuhani na helij se mogu naručiti po jedan komad.

Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit.

pakiranje:
1 kom